Om min satsning

im köpenhamn1

Mitt namn är Linda. En tvåbarnsmamma på väg mot de 40 som älskar att träna trots att jag aldrig varit snabbast, bäst eller smalast. Jag gör det för att jag vill och för att jag mår bra av det.

Med min träning vill  jag visa andra att allt går. Trots motgångar. Det handlar om vilja. Ingen trodde på mig när jag bestämde mig för att göra en klassiker. Då gjorde jag istället två stycken.

Efter två graviditeter med kraftig foglossning, från vecka 17 respektive vecka 10 följt av inkontinens så bestämde jag mig för att springa mitt första maraton ett år efter min andra förlossning. Bara för att jag ville. För att jag var trött på att min kropp styrde mig med sin smärta.

För mig handlar prestation inte om att vara elit eller en viss tid. För mig handlar det om att genomföra. Om att sätta ett tufft mål och bevisa för sig själv att allt går.

Som person vill jag även inspirera andra till träning och att se möjligheter genom att jag nu vid ålder 38 påbörjat min resa för att klara av en IRONMAN nästa sommar. Efter två graviditeter med foglossning, efter inkontinens. Det går att träna trots inkontinens, det går att genomföra ett maraton med inkontinens. Det går även att bestämma sig för att utmana sig till det yttersta och ge sig på en IRONMAN.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s