Anmälan

”Tack! Du har nu anmält dig till 2016 KMD IRONMAN Copenhagen”

Ord som förpliktigar. Ord som gör mig lika nervös som spänd av förväntan.

Äntligen har jag anmält mig. På samma sätt som det tagit mig flera år att göra anmälan så gjordes den spontant.

Under 2008-2010 genomförde jag två svenska klassiker. Då var nästa målsättning att göra en Ironman. Men istället träffade jag kärleken, gifte mig och fick vårt första barn inom loppet av lite mer än ett år. Sedan kom barn nummer två….

Nu, några år senare, är jag redo igen. När jag befann mig i Kalmar av annan anledning precis innan Ironman nu i början av augusti kom drömmen tillbaka. Jag började googla och såg att även Köpenhamn har en Ironman.

Började följa KMD IRONMAN Copenhagen på Facebook och blev upprymd av alla inlägg inför och under loppet som gick av stapeln i går. Så i dag när nästa års startplatser öppnade för anmälan skedde det.

Jag anmälde mig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s