Långpass

På schemat i dag stod långpass. Hade tänkt 24 kilometer, men med begynnande förkylning med lite nästäppa och aningens aningens lite ont i halsen så drog jag ned det till 18 kilometer. Väldigt lugnt.

Gick ut på 6.43 tempo men ökade allt eftersom och sprang sista kilometerna på 5.45. Huvudsaken i dag var att ha kontroll på pulsen och att känna efter hur jag mådde. Men kroppen visade inget sjukdomstecken och under lång tid andades jag enbart med näsan. Snittpuls på 145.

Sprang tre varv på en runda som är sex kilometer, vilket kändes bra. Innebar en skön trygghet av att kunna avbryta smidigt vid minsta lilla skenande puls.

Kroppen kändes stark och jag hade kunnat fortsätta ett eller två varv till. Men med ankommande Köpenhamns Halvmaraton om två veckor så är fokus inte att springa långt i dag utan att kunna ha en riktigt roligt lopp då.

Konstaterar att det blir mycket Köpenhamn kommande år. Först halvmaran om två veckor, sedan maraton i maj och slutligen Ironman i augusti. Kommer känna mig riktigt hemma där då med andra ord!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s