Mer än träning

Veckan som gått har varit hektiskt – mycket träning men även mycket mer än träning. Inte minst har det varit tre olika engagemang för att inspirera och informera kring inkontinens.

I måndags körde jag HIT och tog i så att jag fick mjölksyra i låren. I onsdags hade jag först ett spinningpass och direkt efteråt box. Tog i så jag storknade på boxen så resten av veckan har jag haft duktigt med träningsvärk i armarna. Dagen efter kunde jag knappt ens borsta tänderna då jag inte hade ork i armarna som fortfarande var alldeles skakiga. Att lyfta barnen har varit otroligt svårt då jag inte haft styrkan till det.

Men, oj vad roligt jag hade på passen. Oj, vad jag älskar träningsvärk.

Nu är jag precis hemkommen från ett löppass. Enda löppasset i veckan. Hann inte med mer, men livet är som sagt mer än träning! (Och nu ska jag fira min födelsedag med kalas)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s