Tillsammansträning

Jag har tidigare alltid föredragit ensamträning eller gruppträning, dvs att göra någon helt själv eller gå på olika pass på gymmet och träna i grupp. Numera uppskattar jag dock även tillsammansträning väldigt mycket.

Tillsammansträning är på många sätt samma sak som gruppträning, dvs att jag tränar med andra. Dock så innebär tillsammansträning att ett av syftena med träningen är att vara tillsammans och att vara sociala.

Att ta en tillsammanslöprunda med en eller ett par stycken och springa runt i lugnt tempo och snacka om allt möjligt. Som att byta ut kaffet och fikabullen mot ett par löpskor och ett löpspår.

Genom tillsammansträning har jag återfått glädjen i träningen efter en vår fylld med förskolebasilusker och inställa träningar och lopp. När träningen inte handlar om tid eller prestationer utan om glädje och välmående så är tillsammansträning oerhört värdefull.

Ensam är stark, men tillsammans är roligare!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s