Köpenhamn Halvmaraton

Vissa dagar och vissa lopp går bara av farten. Allt känns lätt och fort. Ett stort leende och positiva tankar följer en hela vägen.
I dag var INTE en sådan dag!!!!

Barnen var stimmiga på hotellet från klockan 7. När vi skulle ta bussen till start hade de gjort ytterligare förändringar från i går så bussen gick inte. Det regnade och blåste rejält. Tillbaka till Hovedbanegard för att ta taxi. Taxibilen har inga barnstolar och blir ombedd att ringa deras växel för att boka bil. Får besked att de inte har barnstolar. In på Hovedbanegard och ta S-tog till Österport. Mer än 2 km kvar att gå till start. Regnar mer. Barnen blir gnälligare. Fryser. Behöver gå på toaletten men får sätta mig tillsammans med flera andra i en buske då kön till toaletterna är över 100 m lång.

Byter om det sista. På med regnponcho över allt. Går till starten. Äntligen slutar det regna. Blåser fortfarande. När loppet väl börjar så är jag 0% laddad för loppet. Hade helst åkt hem och lagt mig i soffan under en filt.

Så under de 21 km var det pannbenet som jobbade. Tänkte att det kan ju vara bra med sådana dagar också. Lär behövas på Ironman. Definitivt!

Fick gå på toaletten en gång till vid 4 km. Vid 12 km när jag tog min första gel så fick jag magknip och fick gå några steg tills det värsta släppte. De sista 5 km hade jag ont i höger knä, troligen ett resultat av överkompensering för stukningen av foten.

Frös delar av loppet. Blöt av regn och svett. Väldigt blåsigt på sina håll. 15-16 grader. Blöta fötter av blöta skor av många vattenpölar. Halt underlag på sina ställen.

Ljuspunkter! Tja. Jag fick ju en medalj 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s