Vi ses 22 augusti 2016

Har i dag lagt in olika träningsprogram i kalendern. Först ut är 16 veckors träningsprogram för Öppet Spår, 90 km längdåkning. Det programmet startar 9 november.

Dagen efter loppet börjar mitt 12 veckors program inför Köpenhamns Maraton som går av stapeln den 22 maj. Programmet jag följer är tänkt för att klara maran på under 4.30, vilket är en tid jag skulle vara otroligt nöjd med.

En veckas ”vila” efter maran sedan börjar nästa omgång av samma program, då med slutmålet Copenhagen Ironman den 21 augusti. Till detta program ska jag även lägga in cykling och simning på en mer ambitiös nivå och även köra flera kombinerade träningspass med simning, cykling och cykling, löpning. Öva på övergångarna och även träna på bytena i sig.

Med målsättning att klara en Ironman som 39 årig motionär med historik av svagt och instabilt bäcken (foglossning) så kommer det utöver inlagda träningar krävas mycket kompletterande styrka.

Allt som allt, från och med 9 november lär jag veta vad jag ska göra framöver – redan i dag ligger jag ju på 3-5 pass per vecka. Men de är mer utifrån lust än tvång. Framöver blir det tvång med lusten i målbilden av att gå i mål och bli en Ironman.

Så, vi ses den 22 augusti 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s