TVT-operation

Min dröm om att bli en Ironman blir kanske verklighet. Inte bara för att jag bestämt mig. Inte bara för att jag tränar hårt. Inte bara för att jag får stöd och support.

Min dröm kan bli verklighet för att jag fick gjort en TVT-operation i januari. En enkel, snabb operation som botade min inkontinens som jag fått efter min andra förlossning.

Visst går det att träna och leva aktivt med inkontinens, jag sprang exempelvis ett maraton som inkontinent och med inkontinensskydd i trosan. Men det är inte samma sak och en Ironman är inte vilken utmaning som helst.

Efter ett maraton hade jag grymma blodiga skav efter skyddet. Jag begränsade mitt löpsteg för att minska läckaget. Under en Ironman så är maratonet bara den avslutande tredjedelen.

I dag är jag engagerad i att lyfta inkontinensfrågan, som är så tabubelagd och fylld med skam. Jag vill inspirera och ge mod till andra drabbade att söka vård. Att kräva vård så att fler vågar leva ut sina drömmar. Alla vill inte göra en Ironman, men ingen vill vara inkontinent.

Medverkan i Malou efter tio 28 september 2015

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s