Inspirationskällor

Vem eller vad inspireras du av?

Vem får dig att bli sugen på att sätta ett mål och jobba hård för att nå det? Vem får dig att gå upp i beckmörker och kyla på vintern för att köra ett träningspass innan jobb? Vem får dig att tycka att träning är roligt, dag ut och år in?

Jag hoppas att du svarar dig själv i första hand. För det är just du som går upp på morgonen, det är du som tar dig i väg till gymmet, det är du som lägger tid, energi och pengar på träning och lopp. Det är något värt att inspireras över!

Jag inspireras därutöver av alla andra som gör samma sak. De som likt mig tränar för att det är roligt. För att det är en del av livet. För att utmana sig själva.

Jag inspireras inte av de som skryter om tider eller som har lätt för sig. Då är det enkelt att motivera sig. Nä, de som likt jag gör det trots att våra tider inte imponerar på någon eller som inte har det i blodet – de är mina inspirationskällor.

Som min syster när vi gick i skolan. Hon var den som satt uppe hela nätter för att plugga och för att göra bra ifrån sig på proven. Hon gick ut med medelbetyg. Jag å andra sidan behövde i stort sett bara vara på lektionen för att ändå vara den som gick ut med högst betyg i klassen när vi tog studenten. De flesta imponeras över min prestation – men jag är imponerad av min syster som faktiskt la ner mycket mer slit och tid än jag och egentligen är den som förtjänade betygen. Men vi har alla olika fallenhet, min är att lära mig lätt och komma i håg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s