Avbokade träningspass

Senaste två veckorna har jag fått för många förhinder för att jag ska trivas. Träningspass som uteblivit då jag inte hunnit iväg från jobb. Träningspass som uteblivit på grund av sjuka barn. Träningspass som uteblivit på grund av ont i halsen….

Vill kunna följa min plan och utvecklas nu under vintersäsongen. Vill komma tillbaka i vår med en starkare och friskare kropp. Har därför inte tid eller lust med en massa avbokade träningspass.

Hittills denna veckan har det bara blivit styrketräning utan puls. Nog så viktigt men jag vill ha pulsträning också. Nu hoppas jag att halsen ska vara frisk igen i morgon så att jag kan ta ett riktigt pulspass.

Hur håller ni motivationen uppe när ni inte kan träna?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s