Julledig

Julhelgen är här och äntligen har jag lite ledigt. Ledigt för mig betyder mer tid till familjen och mer tid till träningen. Hittills har det blivit lillejulaftonsträning och juldagsträning. Det kommer bli massa mer träning fram till jobb börjar igen den 4 januari.

Sedan jag skrev här senast den 21 november har det varit mycket jobb, men även en hel del träning. Men heltidsjobb, eget företag, två småbarn och ett hem tar väldigt mycket tid. Att få till träning dessutom blir ett pussel, men ett pussel som jag vet att jag behöver lägga. Inte bara för att jag har en utmaning att klara, utan framför allt för att jag vet att jag mår så mycket bättre när jag får till träningen.

Jag presterar bättre på jobbet och jag är en bättre och mer harmonisk mamma och fru. Jag blir helt enkelt en bättre version av mig själv om jag tränar regelbundet.

Så nu under min lilla ledighet ska jag verkligen passa på att träna. Att skapa ett litet lager av må-bra-känslor att ta med mig in i det nya jobbåret. Ett lager som jag kan tulla på när jag helt enkelt inte får till träningen i den stressade vardagen.

Önskar er alla en god julledighet!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s