Ett bra slut & en bra början

Ledig hela veckan. Börjar jobba igen nästa måndag. Men det är en annan femma. Denna vecka är det mys med barnen. Nyårsfirande. Men också träning….

Det här blir en sådan vecka som jag önskar jag alltid hade tid till. Började veckan med tid hos min kiropraktor. Sedan blir det spinning i kväll. I morgon blir det box, på onsdag en timmes rullskidor och på nyårsafton 100 minuter genomkörare på gymmet med instruktörer. Vilar på fredag för att köra bodypump, spinning och core på lördag och därefter avsluta veckan med 2 timmar rullskidor på söndag.

Kan ju alltid drömma om att rullskidorna byts ut mot längdåkning, men det är troligen lika sannolikt som att jag skulle vinna på lotto under denna vecka 😉

Årets sista och årets första vecka får ihop 500 minuter träning. Det tycker jag blir en alldeles perfekt avslutning och början. Ännu ett år där jag tränat hela året, till skillnad mot alla nyårslöftestränare som ger upp när första vårblomman sticker upp från marken.

Att ge nyårslöften kring träning känns därför onödigt för mig! Utan löfte ser jag istället fram emot 2016 och allt vad det kommer innebära kring träning och lopp för mig.

Först ut är Vasaloppet (Öppet Spår) – och dit är det bara 62 dagar…..

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s