Gott Nytt År!

Då var vi här – vid starten på det nya året. 2016!

Året då jag ska försöka bli en Ironman. Ännu är det 7,5 månad kvar, men vi är inne på samma år. Jag kan inte längre säga ”det är inte förrän nästa år” eller liknande. Det är liksom i år!!

Förutom Ironman Köpenhamn som är min enda A-tävling så har jag ett antal B-tävlingar också. Totalt sett ser 2016 ut enligt följande (så här långt):

Februari: Öppet Spår 90 km

Maj: Köpenhamn marathon

Juni : Vätternrundan

Juli: Vansbrosimningen

Augusti: IRONMAN KÖPENHAMN

September: Lidingöloppet

Så, det jag önskar mig allra mest inför detta nya år är att få vara frisk. Med två förskolebarn är det nästan en omöjlig önskan, men jag önskar den ändå. Om så att jag bara ska förlora enstaka dagar i min träning och inte flera veckor.

Jag är tacksam (och planerade det utifrån det såklart) att min A-tävling ligger på sommaren när antalet förskolesmittor är som minst. Dessutom är planen att ha semester precis innan Ironman. Allt för att undvika förskolebacillerna. För varje år när barnen återvänder från jullov och sommarlov så står en förskolesmitta och väntar på oss. Först blir det VAB för barnen och sedan är det jag som åker på det.

Så 2016 blir året då jag ska vinna över förskolebasiluskerna först och främst 🙂

Gott Nytt År på er alla!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s