Skadad

För några veckor sedan körde min PT ett riktigt hårt pass med mig för att se hur min kropp agerar när jag blir supertrött.

Mycket knäböj och mycket knäböj med axellyft samtidigt bland annat….  Det som hände var att jag inte orkade motverka den naturliga inåtvridningen av framför allt höger ben. Med det så blev det en snedbelastning som jag fortfarande får lida för.

Efter varje hårdare pass nu så får jag vansinnigt ont i baksida skinka och ländrygg på höger sida. Alltså, 10 på en 10-gradig skala. Det är inte en konstant smärta utan det kommer i attacker. Framför allt när jag reser mig upp eller börjar gå. Det hugger till och gör det omöjligt att gå. Smärtan sitter i en minut eller så och sedan klingar den av.

Ska få lite stötvågsbehandling hos min kiropraktor nästa besök. Utöver det vilar jag några dagar nu för att försöka läka ut det värsta. Om inte så riskerar jag min Ironman 😢

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s