Full fart framåt

För tillfället så går allt framåt, löpningen, simningen, träningen och styrkan. Ja, säkert cyklingen också även om jag ännu inte cyklar utomhus. Min nya cykel ska jag hämta i slutet på månaden, men det lär dröja till en härlig vårdag innan jag beger mig ut på vägarna…

Dessutom har det blivit en hel del rullskidor och längdåkning, iaf sett till att jag är en skåning som är tacksam för minsta lilla snö som faller på marken. Nu är det dessutom barmark en bra bit uppåt landet. Så vi får väl se hur det blir med mer snöträning innan Öppet Spår om 26 dagar.

Utöver mina besök hos kiropraktorn så har jag börjat med fitnessroll, en sådan maskin som snurrar och där jag lutar en kroppsdel emot för behandling. Det är riktigt skönt att köra igenom kroppen med den, 2-4 minuter per ställe. Börjar med fötterna, sedan vaderna, utsida lår, insida lår, framsida lår, baksida lår, rumpa, stussen, magen, ryggen och slutligen armarna.

Är det något jag insett under mina år med träning så är det att en kropp behöver vila och rehabilitering för att klara av tuffa utmaningar. Så, mycket fokus på just återhämtning och rehab. Och mycket vitaminer för att hålla mig frisk… 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s