Vad i hel–te sysslar jag med?

I går var jag på min simträning igen. Jag såg fram emot det, som alltid. Jag har sedan sist kört egenträning för att jobba med tekniken. Jag tyckte jag gjort framsteg. Men icke!

Hela tiden tillsägningar om vad jag gör fel. Och visst är det därför jag är på simträning, för att få hjälp. Så inget ont till min fantastiske tränare, men jag blir så arg och uppgiven på mig själv. Ett steg fram och tre tillbaka. Varför kan jag bara inte lära mig?

Tänk på steamline, tänk på armbågen, tänk på ankaret, tänk på tänk på tänk på….det blir kortslutning i hjärnan och till slut blir det bara inte roligt.

Jag känner mig som en tondöv person som söker till Idol och som hela svenska folket sedan skrattar åt. Som tror att den kan sjunga precis som jag tror att jag kan genomföra en Ironman.

”Hahahaha! Hur kan hon tro något så dumt. Hon kan ju inte ens simma crawl. Hon springer ju så långsamt, med hälisättning dessutom. Har ni sett hennes kropp, hon är absolut inte atletisk.”

Jag blir så frustrerad över att jag inte blir en snabbare löpare trots all träning, teknikträning, intervallträning. Jag blir så frustrerad över att jag inte får ihop ekvationen med crawl. Jag blir så frustrerad över att göra massa ”tramsövningar” med min PT för att stärka kroppen, som jag inte ens blir andfådd eller svettig över, så att det inte känns som riktig träning. Framför allt, så blir jag så frustrerad över att dessa övningar ändå inte hjälper min onda höft/bäcken.

Varje gång jag kört ett ordentligt träningpass så får jag så ont i höften/bäckenet på höger sida att jag inte kan gå. Det håller i sig i ett antal timmar innan det släpper igen. Jag kan inte stödja mig på benet, så kan inte ens ta på mig en strumpa eller ett par skor. Smärta 10 av 10 möjliga.

Varför håller jag på med allt detta? Varför lägger jag ner en massa tid och pengar på att träna och för att utveckla mig när jag uppenbarligen inte blir ett enda jä–a dugg bättre!

Om jag inte tyckt att det (oftast) är så otroligt roligt så hade jag kastat in handduken för länge sedan…..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s