Vad är det som betyder något?

I kväll var det dags för min simträning igen. Trots förra veckans frustration så såg jag verkligen fram emot träningen. För det är ju så att varje nytt försök är ett försök närmare att poletten trillar ner….

Så när det var dags att åka pussade jag familjen hejdå och meddelade att mamma skulle åka och träna. Fyraåringen började gråta och sa att han inte ville att mamma skulle åka och träna. Han ville bada med mig i badkaret. Han ville att jag skulle mysa vid nattningen.

Jag tvekade inte en sekund. Jag stannade hemma. När jag satte mig i soffan med fyraåringen i famnen och kramade om honom så fick han dåligt samvete. Med tårarna rinnande längs kinderna sa han att jag kunde komma in och mysa med honom efter min träning. Att han ville att jag skulle åka.

Då tittade jag honom rakt in i ögonen och sa att mamma älskar att träna. Men inte till närmelsevis lika mycket som jag älskar honom eller lillebror.
Sedan gick vi och badade och busade alla tre i badkaret (som inte alls är stort).

Det sägs att barn inte kan känna empati och ha dåligt samvete, men min son visade tydligt att han förstår det. Han vet hur mycket jag älskar min träning, precis som han gör.

Men för mig är det ingen tvekan om vad som betyder något för mig. På riktigt. Min make och mina barn är mitt allt. De är anledningen till att jag går upp om morgonen.

Träning är en del av min livsstil men familjen är mitt liv!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s