Allt handlar om vilja!

Jag får ofta frågan hur jag hinner träna så mycket som jag gör. Jag har ju trots allt ett heltidsarbete, ett eget företag, två små barn och en make.

Men jag menar att allt handlar om vilja. Vilja och prioriteringar.

Jag väljer bort många saker som andra väljer istället. Jag väljer att kombinera saker så att jag får ut mer av det jag vill.

Tex så har vi inrett vårt vardagsrum med både ett löpband och en trainer. På så sätt kan vi umgås framför TV.n men träna samtidigt. På så sätt kan jag avstå ett pass på gymmet som sker under kvällstid när barnen fortfarande är vakna och istället umgås med dem då och träna efter nattning hemma i vardagsrummet.

Dessutom tränar jag gärna tillsammans med mina barn och de med mig. Jag kan köra löpintervaller med dem, korta rundor där jag kör dubbelt så många varv som de. Ett hårt varv ensam och sedan ett vilovarv med dem. På så sätt får jag träning och umgås med mina barn och de älskar att umgås genom träning.

Om du inte får till den träning som du skulle vilja, så vill du det inte tillräckligt mycket. Visst, jag skulle gärna träna på heltid och slippa pussla, men då skulle jag avstå min lön och mina arbetskamrater och det vill jag inte. Alltså har jag gjort ett val.

Löpbandet, cykeln och trainern kostade pengar och tar plats i vardagsrummet, men eftersom jag sparar in pengar på andra sätt och vinner tid med mina barn och min man genom att träna hemma så har jag gjort det valet.

Det går att få ihop familj, karriär och träning. Bara du vill det tillräckligt mycket. Hitta den balansen som passar dig, efter dina val, och jämför dig inte med andra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s