Om att bli utnyttjad

Jag älskar att träna. Jag tränar för mig skull.

På samma sätt så engagerade jag mig i inkontinensfrågan för min skull. För att jag själv led utav det efter min andra förlossning. Att jag fortsatte engagera mig var för att hjälpa andra. Men jag gjorde det utan tanke på att bli rik eller känd. Hade jag haft den drömmen så skulle jag valt ett sexigare och mer medialt ämne.

Istället gjorde jag det för att hjälpa. För att andra skulle våga träna trots läckage. För att fler skulle våga berätta. För att fler skulle våga söka hjälp.

Min glädje till träningen gjorde att jag sökte hjälp. Om jag kunde få fler att känna samma längtan efter frihet, rörelse och livet så skulle fler söka hjälp och så skulle vi alla leva lyckliga i alla våra dagar…typ så 🙂

Men, jag har förstått och så sent som i dag fått uppleva att vissa försöker dra nytta av mitt engagemang utan att vilja ge mig något tillbaka. Och då talar jag inte om drabbade. Nejdå, de ger mig massor av energi och tacksamhet.

Ta mannen som äntligen vågade berätta för sin särbo och som numera är sambo. Det gör mig så lycklig.

Jag engagerar mig för min skull, så länge jag tycker det är roligt och så länge jag känner att jag gör skillnad. Använd inte det emot mig. Tro inte att jag går med på vad som helst.

Döda inte mitt engagemang!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s