Berg och dalbana

Livet går verkligen upp och ner som en berg och dalbana. Med det träning och allt annat runt omkring. Förra veckans lyckade föreläsning följt av årets längsta löppass  på 25 km som gick smärtfritt till att sedan hamna mitt inne i en gigantisk kris inom familjen, som jag behövde hantera.

Jag hanterar fortfarande det som hänt och varje minut går åt till detta. Tid till träning är inte längre något självklart och när tiden finns så finns inte orken.

Beroende på hur länge den värsta krisen håller i sig så hotas både mitt maraton och min Ironman. Men det är inga stora uppoffringar i det stora hela. Hälsa och välmående kommer alltid först, men träningen är mitt sätt att få energi och styrka. Om jag inte orkar träna så dröjer det inte länge innan jag inte orkar något annat heller.

Hur ska jag få ork och tid att falla samman? I går fick jag ihop 8 km löpning, tanken var cykling eller löpning i kväll men det blir det inte. Siktar på att få till 10 km löpning i morgon, men samtidigt försöker jag acceptera att det är ok att inte orka. Pressen på mig att träna får inte finnas just nu. Inte det också.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s