Stiltje

Det blev mina 10 km häromdagen enligt plan, men det är allt jag orkat denna veckan. Vet inte hur det blir i helgen, troligen ingenting. Inte bara pga mental trötthet utan även pga aningens halsont.

Jag önskar att jag orkat träna. Jag har tänkt tanken varje dag. Men jag har bara inte lyckats förmå mig att träna. Efter nattning av barnen har jag hamnat i vakuum i soffan. Har inte ens slagit på TVn. Bara lugn och ro. Stiltje.

Försöker att inte stressa upp mig för Köpenhamn maraton om drygt en månad. Jag har ingen press på tider, ska ta ett väldigt lugnt långpass är tanken. Årets mål är att genomföra en Ironman, så maran är bara träning. Tanken är att få distansen och att ha roligt.

Men, jag behöver få in mina tre långpass på 30+ km innan dess för att orka. Jag behöver mina korta pass där i mellan. Men, inte just nu. Inte just i dag. Nu behöver jag bara stiltje och mina familj.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s