140,6 blir 70,3

Med allt som hänt de senaste veckorna i mitt privata liv så finns inte ork eller energi att satsa vidare mot en Ironman 140,6. Jag behöver finnas till för familjen och jag behöver landa i det som varit och är.

Därmed vill jag heller inte släppa tanken på en Ironman helt, så det fick bli en kompromiss. Jag har begärt en överföring från Köpenhamn Ironman 140,6 till Rügen Ironman 70,3. Därmed blir det en HalvIronman den 11 september i norra Tyskland istället.

Det blir ett betydligt lämpligare mål med tanke på allt och bara beslutet att genomföra överföringen och dra ner på träningen har gett mig ett lugn i sinnet och jag känner mig taggad för vad som komma ska.

Jag väljer att inte se förändringen som ett nederlag. Jag anpassar mig helt enkelt till situationen och när det ställs på sin spets så går familj och hälsa ALLTID först.

Annonser

En reaktion på ”140,6 blir 70,3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s