Jag blir så lycklig…..

_20160618_133327

Varje gång något liknande dyker upp hos mig, på mail, facebook eller instagram så blir jag så lycklig. Det är verkligen något alldeles speciellt att få återkoppling på att jag gjort skillnad i någon annans liv. Att jag hjälper (t) andra kvinnor att återgå till normalitet och ett liv utan inkontinens. Att kunna träna utan problem eller hinder. Jag vet vilken underbar befrielse det var själv och därför glädjer det mig oerhört varje gång en annan kvinna också hamnar där.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s