Bara glädje!

Ett år har gått sedan jag skrev här sist…men inte vilket år som helst!

I dagarna firar Bara Friidrottsklubb ett år. Ett år har gått sedan jag grundade en friidrottsförening. Helt otroligt och jag är så ödmjuk och stolt över vad jag lyckats åstadkomma.

Med glädje och beslutsamhet, mod och en vision så drog jag igång detta projekt. I dag har vi över 60 barn i våra grupper och vi har tyvärr fått säga nej till många fler då vi inte har tillräckligt med ledare eller tider för att erbjuda fler barn plats. Det hoppas jag löser sig till höstterminen.

Dessutom har jag kört två terminer med löpcoachning för vuxna. Vårens grupp är 14 stycken och det är precis lika roligt att leda och träna vuxna som barn (även om jag får färre kramar) 😉

Ett år har även gett mig mycket kunskap och erfarenheter. Sådana som jag avser bjuda på här på bloggen. Men självklart kommer jag att skriva om min egen träning också. För bloggen heter Bara glädje, och det är precis det jag tänker bjuda på.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s