Wow – vilken respons!

För drygt ett år sedan hade jag en tanke…jag ville starta en friidrottsförening för att kunna erbjuda mina och andra barn rolig och allsidig träning anpassat för små barn.

Min tanke var att få ihop cirka 20 barn och att ha en grupp per vecka i några veckor. Till min hjälp fick jag två andra föräldrar som tyckte att min idé var bra.

I dag öppnade jag upp anmälan för föreningens tredje termin och vi har nu nio ledare i föreningen och fyra grupper med träning för barn från 3 år till 11 år samt en löpgrupp för vuxna. Jag är helt mållös!

Jag hade aldrig någon tanke eller plan att skapa en stor förening. Jag var glad bara jag kunde erbjuda mina och några barn till lite rörelseglädje. Ge dem möjlighet att känna samma glädje till löpning och träning som jag gör.

Enda sedan förra terminens grupper blev fullbokade innan terminen började så har jag fått mail från fler föräldrar som velat boka in sina barn. Jag har fått meddela dem att grupperna är fulla (även om vi gjorde dem större än planerat). Hela sommaren har föräldrar mailat mig, stoppat mig på vår lokala ICA etc och frågat när anmälan för hösten börjar.

Föräldrar som velat ställa barnen i kö utan att ens veta vilken dag eller tid som vi kommer kunna erbjuda. Allt för att inte missa en plats i höst. Det är helt galet! På ett positivt sätt såklart!

Nu ökade vi upp med en grupp till och hoppas på så sätt kunna erbjuda alla barn en plats.

Anmälan öppnade vid 10 i förmiddags och i tre av fyra grupper är redan 70 % av platserna bokade. Jag säger bara, Wow – vilken respons!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s