Jobbångest

Sista veckan på semestern och har redan ångest över att det snart är jobb fastän det bara är tisdag. Jag vet att det beror på att jag inte trivs med mitt jobb och jag vet vad jag måste göra….

Däremot vet jag inte VAD eller VART eller HUR jag ska göra det? Därför gör jag inte heller så mycket åt det. Jag vantrivs ju inte så jag vill lämna för att jag verkligen vill till det nya inte för att fly härifrån.

Har ni kloka tips på vad, vart och hur? Hur har ni tänkt i liknande lägen?

Jag vill jobba med människor. Jag vill ha kloka kollegor (därav att jag inte enbart vill vara egenföretagare). Jag vill jobba med samhällsfrågor/utveckling på något sätt. Hälsa, idrott, projekt …något där jag kan känna mig engagerad. Som med min friidrottsförening eller min bok/mina föreläsningar om inkontinens.

Varför lyckas jag inte hitta ett arbete som engagerar mig lika mycket som jag vill? Jag vill ha ett jobb som jag ÄLSKAR. Jag vill inte sitta av och bara få ut en månadslön, jag vill brinna för det jag jobbar med.

Jag har haft sådana jobb, men jag har valt att lämna politiken och har inte planer på att bli partipolitiskt bunden igen. Men det måste ju finnas andra jobb där jag kan engagera mig lika mycket. Eller?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s