19 dagar kvar

Om 19 dagar står jag på startlinjen till årets mål, Wachau maraton. På vägen hit har jag haft två B-lopp, BUS 2017 samt Cykelvasan 95 km. Det är nervöst att vänta in årets mål, det blir liksom så mycket som står på spel, samtidigt inget…

Om jag misslyckas med att stå på startlinjen, oavsett anledning, så blir det ett antiklimat. All träning har utgått ifrån detta målet i drygt ett år nu. Planering av B-lopp och semester likaså.

Samtidigt så är vägen mot målet minst lika viktigt som målet. Jag har haft en anledning att komma ut även om det varit en dålig dag. Jag har haft motivation när sommaren uteblivit.

De senaste fyra dagarna har jag kör tre långpass, 21, 30 samt 14 kilometer. Kroppen känns fräsch och stark trots 65 kilometer på fyra dagar. Det känns lovande.

Målet med Wachau maraton är att ha roligt, att njuta av hela loppet. Tiden är helt oväsentlig. Så länge jag har roligt så får det gärna ta 6 timmar. Mitt senaste maraton blev nämligen en besvikelse då jag skadade mig och tog mig i mål i plåga. I år vill jag ha ett roligt maraton. Jag vill njuta av målgången.

19 dagar kvar och sista långpasset/n är kört. Nu blir det lite kortare och intensivare pass. Sedan…let´s have fun! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s