2018 – ett nytt år!

Tiden går så snabbt….har inte hunnit uppdatera min blogg här på evigheter!

Sedan sist är det klart med nytt jobb, ny termin på friidrotten och så har jag gått några utbildningar. 2018 är verkligen på intåg med nya utmaningar.

Först och främst, mitt nya jobb. Det är som utvecklingskonsulent på Skånes Ishockeyförbund och jag är så lycklig över att få arbeta inom idrottsvärlden. Att få arbete med något jag verkligen brinner för och med en tjänst där jag kommer kunna bidra med hela mitt erfarenhets- och kompetensspektra. Samtidigt är jag övertygad om att jag kommer att utvecklas enormt och jag ser verkligen fram emot denna nya utmaning.

Friidrottsföreningen går in i sin fjärde termin och det är full rulle med alla inkommande anmälningar och utgående faktureringar. Att vara ensam om att driva föreningen administrativt tar ut sin rätt så det passade bra att jag förra helgen var på utbildning i idrottspsykologi där jag personligen tog till mig ”fokus”.

Att fokusera på det man gör. I mitt fall, att vara 100 % på jobb, 100 % mamma, 100 % friidrott och 100 % egen träning fungerar såklart inte. Så, nu har jag tagit bort aviseringar på alla epostadresser på min telefon samt lagt in en autoreply på friidrotten att mail är mottaget och att vi svarar så fort vi hinner. Därmed kanske jag bli bättre på att inte svara omgående, oavsett när på dygnet mailet kommer.

Min egen träning är inne i en viloperiod. Jag samlar kraft och lust för kommande säsong. Dock är jag redan anmäld till två lopp, Luxemburg halvmarathon och stafetten på Helsingborgs marathon. Två lopp jag verkligen ser fram emot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s