50 dagars utmaningen

För 34 dagar sedan började jag en utmaning. Helt för mig själv och enbart mot mig själv. Utmaningen bestod i att jag under de kommande 50 dagarna skulle träna varje dag minst 20 minuter per dag. Dessutom skulle jag under tiden helt avstå kakor, godis etc.

Anledningen var det späckade arbetsschemat (som hittills i år gett mig närmare 70 timmars övertid). Framför mig hade jag fortsatt många kvällsmöten, då jag kört runt och träffat alla våra anslutna föreningar för att diskutera och lyssna in deras åsikter om förbundet och läget för skånsk barn- och ungdomsishockey.

Att boka in en tuff utmaning mitt i en tuff arbetssituation kan tyckas märkligt, men inte för mig. För alternativet var att skippa träning helt. För om jag skulle träna ”när jag har tid” skulle det bli just det. Så, genom min utmaning så tvingade jag mig att planera och prioritera någon träning varje dag, samtidigt som jag tackade nej till all fika under mina möten.

Hur det gått? 34 dagar in har jag endast missat två dagar, en pga kraftig förkylning så att jag verkligen inte vågade träna ens lugnt. En dag för att jag hade planerat in att arbeta hemifrån och träna under lunchen men hamnade på kontoret och därefter hade jag kvällsmöte som drog ut på tiden, jag kom hem 23:30! Det kändes båda som en okej anledning (om någon) att skippa träningen…. 😉

Gällande den andra delen av utmaningen så har jag klarat mig galant, inte ens varit svårt att tacka nej till allt som bjudits.

16 dagar kvar…..

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s