Med drömmar om löprundor i Europa

Förra årets billuff runt i Europa som en del i firandet av min 40-års dag var en höjdare. Det var familjetid delux. Inga måsten eller annat som störde vår lilla familj från att umgås. En annan bonus var alla fantastiska ställen som vi besökte och de löprundor jag därmed bjöds på.

Inför sommaren, efter en rekordkall och snörik mars, längtar jag ut igen. Vi hade inte tänkt åka iväg på semester i sommar, ingen planerad i alla fall. Men….så var det ju det där med alla härliga varma löprundor på nya ställen….

Så, just nu funderar, drömmer och planerar vi en kommande tågluff genom Europa. Lite mer äventyr än billuff. Mer att planera, mindre flexibilitet. Mindre egenkontroll. Men vi kommer längre och vi får mer tid tillsammans, då även resorna blir tid ihop på ett annat sätt än att jag kör bil hela tiden och måste fokusera som en gnu (om de nu fokuserar så värst mycket).

Packning, hur packar man för tågluff med möjlighet för löprundor? Ingen vidare tillgång på tvättmaskiner. Ska man bara packa löparkläder eller ska man återanvända svettiga? Många tankar så här i dagdrömmeriet…. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s