Den Inkontinenta Kvinnan

När du från en dag till en annan med ens har blivit inkontinent är det en omvälvande upptäckt som ofta är fylld med både ångest och skam.

I Sverige lider drygt 800.000 av blås- & inkontinensproblem, men det är endast en bråkdel som vågar söka hjälp eller prata om sina problem med någon.

Trots att inkontinens drabbar män och kvinnor i alla åldrar, så pratas det väldigt lite om det vilket förstärker känslan av skam hos den drabbade.

När jag själv blev inkontinent efter att ha fött mitt andra barn insåg jag att någon måste våga lyfta och prata om sin inkontinens. Så att fler vågar söka hjälp och så att känslan av skam försvinner.

Jag jobbar i dag på flera olika sätt för att lyfta frågan om inkontinens. I min bok har jag sammanställt min resa från upptäckt tillbaka till ett kontinent liv igen via en operation. Det är tankar, upplevelser och anekdoter från mitt aktiva liv, fyllt med träning och urinläckage. Med i boken finns dessutom berättelser från sju andra kvinnor samt fakta från en uroterapeut och en sjukgymnast.

Tidigare blogginlägg (uppdateras inte)

 pub_1305_coverBESTÄLL BOKEN

Vill du hellre köpa boken som Pdf via mail för 50 kronor?

Kontakta mig så löser vi det!

Linda Wemmert i media

Läsarbetyg om boken:

”Jag läste din bok och den var helt fantastiskt skitbra ursäkta uttrycket 😉 kanon att ämnet kommer fram tydligare.”

”Det var en lättläst öppen bok där Linda skrivit med humor och fakta om kvinnors mest intima samt hemliga problem och att det går att åtgärda. Det är en bok som jag kan rekommendera till alla kvinnor som fött barn.”

”Hej Linda! Nu har jag läst boken och tack snälla du för att du är så modig och öppen!”

”Jag har läst din bok. Jag tyckte den var intressant, inte minst som du trots dina problem med läckage inte kastar in handduken utan ger dig tusan på att du skall nå dina drömmars mål som löpare. De flesta skulle väl ha gett upp på ett tidigt stadium. Inte minst som det måste ha varit mycket smärtsamt med blödande ljumskar som en följd av inkontinensskydden. Du skulle nomineras för SvD:s bragdmedalj, ta mig tusan!”