Föreläsning & inspiration

Träning, föräldraskap, karriär & inkontinens!

Ämnen som är fyllda med humor och allvar i en salig röra. Hur går det att träna med inkontinens eller hur får en tvåbarnsmamma tiden att räcka till att träna i kombination med heltidsarbete? Varför är det så roligt att träna trots medelmåttiga resultat?

Skratt och glädje tillsammans med besvikelser och motgångar. En del av livet för oss alla men med en positiv inställning så går allt.

Kanske ditt gym behöver någon som kommer på en medlemskväll och pratar om dessa ämnen på ett positivt och inspirerande sätt? Kanske tränarna behöver tips på hur de kan bemöta tränande kvinnor som lider av inkontinens?

Eller kanske det är läge att vidareutbilda din enhet på vårdcentralen, barnmorskecentralen, BVC eller liknande? Hur kan ni bemöta blivande och nyblivna mammor på ett bättre sätt?

Kontakta mig så diskuterar vi fram hur jag kan hjälpa er!

Referenser:

 

”Tack Linda för att du tog dig tid för att delta i Sinobas 10-årsjubileum som en av våra föredragshållare!

För att uppmärksamma det plågsamma och tabubelagda funktionshinder som närmare en miljon svenskar lider av i större eller mindre grad, nämligen inkontinens och blåsproblem, har såväl professionen som media gång på gång understrukit vikten av att ge problemet ett mänskligt ansikte. Detta har du kanske gjort bättre än någon annan. Först i din egen blogg, därefter i din bok Den Inkontinenta Kvinnan, i bloggen på Sinobas hemsida, liksom i flera TV- och radiointervjuer.

Du talar om ditt ansträngningsläckage på ett naturligt och okonstlat sätt så att människor som drabbats av samma bekymmer kan känna igen och kan identifiera sig med dig. Ditt språk är engagerat och medryckande och du behöver ju inte ens koncept. Du berättar också om lösningen på ditt problem med den lyckade TVT-operationen, och uppmanar alla med liknande problembild att ta kontakt med vården och begära utredning för en sådan operation. Detta har säkerligen bidragit till att många verkligen sökt för sina bekymmer med en läckande blåsa.

Du har gett den läckande blåsan ett mänskligt ansikte och på detta sätt bidragit till att avdramatisera tabut kring inkontinens. Tack Linda!

Vi hoppas i Sinoba att vi får återkomma med förfrågan om din medverkan även vid framtida evenemang.

Med vänliga hälsningar

Peter Bernström

Ordförande i Sinoba

 

”Linda Wemmert är tjejen som står rakryggad, stolt och med bestämt kroppsspråk under hela hennes utelämnade föreläsning kring det pinsammaste som finns för en kvinna. Nämligen inkontinens. Linda beskriver sin egen resa på ett konkret, naturligt och informativt sätt samtidigt med en stor portion humor. Hennes syfte är glasklart.  Vi ska inte skämmas. Vi är långt ifrån ensamma och vi ska hjälpa varandra att hjälpa andra till ett aktivt liv utan blöjor. Linda är ett föredöme. Hon är trovärdig och väl påläst om ämnet. Ge henne möjligheten att hjälpa andra och hylla kvinnligheten samtidigt. Tack Linda för du lyfter ämnet och sprider din äkta inspiration vidare ute i verkligheten. Lycka till på din nya resa!”

Annica Schultz

Gym ansvarig

SHEgym Limhamn

Gym endast för kvinnor