Linda Wemmert

Jag har arbetat med kommunikation, PR och marknadsföring internt och externt sedan 2007 varav senaste tiden som egenföretagare. Detta har inkluderat fotografering, föreläsningar, konsultverksamhet, coachning samt författarskap.

Mitt författarskap och många av mina föreläsningar och min coachning handlar om inkontinens och att bryta utanförskap och tabu kring frågan. Det är en vanlig biverkning efter en graviditet eller förlossning men det finns även andra diagnoser. Oavsett vad så finns det för de flesta hjälp att få.

Jag har mångårig bakgrund kring projektarbete och projektledning liksom ledarskap på olika nivåer. Jag älskar människor och att arbete med att utveckla människor och verksamheter. Att motivera och entusiasmera individer och grupper är oerhört tillfredsställande oavsett om det sker genom fotografering, föreläsning eller ledarskap.

Jag har bland annat gått följande utbildningar, UGL (Utveckling av grupp och ledare), försvarsmaktens ledarskapsutbildning som vänder sig till dem som vill förstå ledarskap och medarbetarskap i grupper och i dessa hitta sin egen roll. Marknads-PR – Berghs School of Communications. Avancerat digitalt foto för portfolio – Umeå Universitet
Fotografi – Visuell kommunikation – Högskolan i Jönköping. Public relations, reklam och digital marknadsföring – Blekinge tekniska högskola. Ekonomie magister – Europaekonomprogrammet vid Halmstad Högskola inkl juridisk översiktskurs och ledarskap

Utöver min professionella sida så älskar jag att träna och mitt instagramkonto visar främst denna sidan av mig. Där vill jag inspirera andra småbarnsföräldrar att träna, både individuellt och tillsammans med barnen.

Jag är grundare, ordförande och tränare för Bara Friidrottsklubb som startade 2016 med verksamhet från 3 års ålder. Syftet är att skapa glädje och lek kring friidrotten och rörelse. Jag är certifierad löpledare via Svenska Friidrottsförbundet samt diplomerad löpcoach och håller i en löpgrupp för vuxna. Jag är även från och med hösten 2016 fotbollstränare för PF11 på Bara GIF.

Hösten 2016 blev det klart att Bara Friidrottsklubb står som mottagare till ett stort bidrag från Mats Paulssons stiftelse för att tillsammans med Svedala kommun bygga en aktivitetspark i Bara. Oerhört stolt över det bidrag som min förening framgent ger till alla invånare i Bara.